L’ANC la Garriga dóna suport a la moció per declarar el poble territori català lliure

0
anc_LG_01

Fa uns dies que es va informar que els grups municipals d’Acord per la Garriga i Solidaritat Catalana per la Independència presentaran una moció conjunta durant el Ple municipal d’avui dimecres per declarar la Garriga territori català lliure, tal i com ja feren dies enrere d’altres municipis de la talla de Vic.

És en aquest sentit que l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga ha fet una crida entre els seus adherits a fer acte de presència a l’Ajuntament a les 19 h. (entrada per la policia) per tal de donar suport i acompanyar als membres que del consistori que treballen per aconseguir la independència de Catalunya en aquest acte simbòlic. D’aquesta manera, la coordinació de l’ANC convida tothom qui ho desitgi a personar-se amb les seves estelades durant el Ple municipal d’avui.

Facebook de l’ANC

 

Article anteriorL’Olímpic suma el seu primer punt a Segona Catalana
Article següentLa Garriga és declarada Territori Català Lliure en un Ple històric
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.