Mas convoca eleccions anticipades el 25 de novembre

0
mas

Avui, en el marc del Debat de Política General que s’està celebrant al Parlament de la Catalunya, el President de la Generalitat, Artur Mas, ha iniciat el seu discurs anunciant que el proper diumenge dia 25 de novembre se celebraran eleccions anticipades tot afirmant que “En moments excepcionals, decisions excepcionals”. A continuació, podeu llegir un breu abstracte de com ha iniciat el seu discurs:

1.-  “La veu del carrer, al ser massiva i potent, s’ha de traslladar a les urnes. Si el nostre país ha d’endegar un procés de gran envergadura i complexitat, cal l’aval inequívoc del poble de Catalunya” (…)

2.- “Qualsevol altre tipus de consulta a la ciutadania sobre qüestions de tanta transcendència com el futur nacional del nostre país representaria en aquest moment un cert frau per part de la nostra formació política. I també per part meva en la mesura que en el programa amb el que vàrem guanyar les eleccions de l’any 2012 hi figurava el concepte de pacte fiscal en la línia de concert econòmic, però no explícitament un objectiu que anés més enllà del pacte fiscal. Una nova etapa aconsella, i requereix, també, una nova legitimitat, tan a nivell intern de Catalunya, com de cara a Espanya i a la comunitat internacional”.

3.- “El projecte de pacte fiscal no s’ha entès pel Govern Central ni per les institucions estatals com una bona oportunitat per refer les relacions entre Catalunya i la resta de l’Estat i capgirar la fatiga creixent. El pacte fiscal no s’ha vist fora de Catalunya com una solució, sinó com un problema. Crec que el temps demostrarà que tan el PSOE com el PP hauran actuat amb una gran miopia política”.

4.- “Ja és  hora que el poble de Catalunya exerceixi el seu dret a l’autodeterminació […] Res serà fàciel […] tot és possible.

5.-  “El Parlament que surti de les eleccions haurà de fer front a un repte històric.

Article anteriorOrdre del dia del Ple de la Garriga de setembre 2012
Article següentL’Olímpic suma el seu primer punt a Segona Catalana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.