Arriben les Jornades Europees del Patrimoni 2012

0
ProgramaJEP_2012

Una visita guiada a la Doma permetrà conèixer tots els secrets d’aquest conjunt monumental, que és una referència clau per a la Garriga i la seva història. La ruta, gratuïta i oberta a tothom, serà una de les activitats de les Jornades Europees del Patrimoni d’aquest 2012, que se celebraran del 28 al 30 de setembre.

La ruta de la Doma es farà dissabte 29 de setembre a la tarda i anirà a càrrec de l’historiador Jordi Llimargas. L’endemà, 30 de setembre, la Doma acollirà una conferència sobre el retaule gòtic d’aquesta església, una de les joies del patrimoni de la Garriga i un magnífic exemple de l’art català sacre del segle XV.

Les jornades també inclouran la presentació del llibre Llegendes dels castells del Vallès Oriental, el dia 28 de setembre a les vuit del vespre a la Biblioteca. A la presentació es farà un col·loqui amb una de les autores de l’obra, Glòria Camboy, que parlarà especialment del castell de Rosanes de la Garriga i de les històries que la cultura popular ha anat creant a l’entorn d’aquestes construccions.

Les jornades, creades l’any 1991 pel Consell d’Europa, volen ser una eina de sensibilització sobre el patrimoni cultural. La iniciativa ja compta amb la participació de 50 països europeus. Només a Catalunya, l’any passat es van celebrar més de 300 activitats relacionades amb el coneixement patrimonial.

Més informació a www.visitalagarriga.cat

OAMC

Article anteriorMandela a la Garriga
Article següentL’Asilah dóna el tret de sortida a la Festa de la Solidaritat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.