Arriba el I Mercat de la Cultura a la Garriga

0
Mercat_de_la_cultura

El proper cap de setmana 29 i 30 de setembre la Garriga celebrarà la primera edició del Mercat de la Cultura, una iniciativa promoguda per l’àrea de Dinamització Cultural de l’Ajuntament i que pretén ser “una plataforma per a la visualització de tot l’art que existeix a la Garriga, tot oferint a les persones artistes i creadores l’oportunitat de donar-se a conèixer i d’establir relacions amb gent del sector”. Alhora, un dels principals objectius de la mostra és “promoure la interacció i les relacions entre totes aquelles persones que, d’alguna manera o una altra, es dediquen al món de la cultura”, amb la voluntat d’esdevenir “una nova cita en l’agenda cultural del municipi i atraure públic d’arreu de Catalunya”.

Al llarg de tot el cap de setmana els carrers i places de la Garriga acolliran múltiples activitats culturals, en les que s’inclouen més de 50 espectacles oberts a tothom i un punt de trobada pels prop de 200 artistes locals que hi prendran part, en una programació que es dividirà en sis espais diferenciats a partir de la tipologia de les arts que s’hi exposin, que seran els següents:

  1. Plaça de Can Dachs: escenari de les arts musicals.
  2. Placeta de Santa Isabel: escenari de les arts literàries.
  3. Teatre de la Garriga: escenari de les arts escèniques.
  4. Plaça de l’Església: escenari de les arts tradicionsl.
  5. Auditori de l’Escola de Música: escenari de les arts audiovisuals.
  6. Sala d’Exposicions Andreu Dameson: escenari de les arts plàstiques.

Així les coses, el programa inclourà “des d’actuacions en directe de grups musicals, exposicions, recitals, cinema, arts tradicionals, espectacles de dansa i representacions teatrals fins a taules rodones i conferències sobre la cultura i la seva situació al país”.

A continuació podeu consultar la programació (prem-lo per ampliar-lo):

programaci_mercat_cultura

 

 

Article anteriorCooperació en temps de crisi
Article següentLa Garriga Guerrera presenta: “Adéu capitalisme. Un altre sistema és possible?”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.