La Garriga Digital

Comunicat d’ERC La Garriga sobre l’Onze de Setembre de 2012

erc_logo

Després de l’èxit rotund de la manifestació multitudinària de l’11 de setembre de 2012, i després de constatar la ferma i inequívoca voluntat de gran part del poble català d’avançar cap a la independència, l’executiva de la secció local d’ERC vol expressar:

1. La nostra més sincera felicitació al Grup local de l’ANC de la Garriga per la brillant organització logística que va permetre el desplaçament de deu autocars a la manifestació.

2. El nostre agraïment i reconeixement al milió i mig de veus que van sortir als carrers de Barcelona amb un crit ben clar als llavis: INDEPENDÈNCIA.

3. El nostre convenciment que el poble i la societat civil organitzada està caminant cap a l’emancipació nacional sense ambigüitats, amb força i decisió.

4. El nostre desig que el govern de la Generalitat de Catalunya i el seu president al capdavant no girin la vista cap a una altra banda i encetin el camí de la llibertat amb fermesa, decisió i sense por.

5. La nostra voluntat de continuar treballant incansablement al costat de l’ANC i de la societat civil en el procés d’emancipació nacional.

6. La nostra ferma decisió de continuar sumant a totes aquelles persones que encara no estan prou convençudes que la independència ja no és una voluntat d’uns quants sinó un projecte col·lectiu que ens demana a tots un gran esforç i suposa que, per primer cop en molts anys, podrem decidir quin país volem i com el construïm.

7. El nostre suport a la feina que fan els nostres companys de partit des de Barcelona, en especial el nostre president, l’Oriol Junqueras, per teixir un discurs inclusió i per actuar amb la responsabilitat i seriositat que el moment històric que vivim ens demana.

Que la ciutadania de la Garriga sàpiga que en aquest procés ens trobaran al capdavant, liderant, si cal, i al seu costat, treballant colze amb colze.

Visca Catalunya lliure!!!

Executiva d’ERC – La Garriga

Exit mobile version