L’Associació Cultural Corpus la Garriga, al IV Congrés Internacional d’Art Efímer

0
1336336152_logoIVcongres

El proper dilluns 17 de setembre, a les 12 h., es presentarà el IV Congrés Internacional d’Art Efímer que tindrà lloc a la Sala d’actes del Palau Marc del Departament de Cultura de la Generalitat, en el que hi participarà l’Associació Cultural Corpus de la Garriga, conjuntament amb d’altres delegacions del Vallès Oriental, com ho són l’Agrupació Parroquial de Corró d’Avall, l’Associació Acció Cívica Calderina de Caldes de Montbui i el Casal de Mollet del Vallès.

El congrés aplegarà 31 delegacions d’arreu del món que comptabilitzaran un total de 150 congressistes. La representació estrangera la formaran delegacions provinents de set països: Itàlia Bèlgica Tibet, Alemanya, Mèxic, Japó i França. Catalunya participarà amb 16 delegacions. La trobada organitzada per la federació Catalana de Catifaires, se celebrarà del 21 al 24 de setembre de 2012 a la Sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona i a l’antiga Escola Drassanes. Aquest congrés marcarà un abans i un després en la innovació de les tècniques i dels recursos materials i econòmics.

En el marc del congrés els participants compartiran les últimes tècniques de l’art de fer catifes. També es presentarà la Comissió Gestora Internacional d’Entitats Catifaires d’Art Efímer. Així mateix, durant els dies del congrés i coincidint amb les Festes de la Mercè, Barcelona esdevindrà una exposició de les millors catifes del món. La Ciutat Comtal tindrà un passeig de les Drassanes, florit i perfumat per homes i dones que hi posaran el seu millor art, la seva creativitat i el seu saber.

Article anteriorL’aplec de la Garriga
Article següentEscoltar el carrer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.