Ràdio Silenci presenta les primeres novetats

0
radio_silenci_gran

Ràdio Silenci comença una nova etapa, després d’unes merescudes vacances, amb propostes innovadores en la seva programació. Apartir d’avui mateix, i cada dia de la setmana de les 14 a les 14:30 h., hi haurà un informatiu generalista fet per la gent de “La Xarxa” (antic ComRàdio) i, seguidament, de 14:30 a 14:35 h., tindrà lloc el butlletí diari editat i presentat per Jordi Roig. Aquest butlletí tractarà temes referents a la Garriga, consells comarcals, etc.

Els divendres, a més a més, Ràdio Silenci oferirà el seu propi informatiu de 15 minuts (que es repetirà els dissabtees a les 14 h.) on s’hi farà un repàs de l’actualitat de la setmana i on també hi tindran lloc entrevistes en profunditat i es donarà veu als garriguencs per oferir propostes pel cap de setmana, ja que també s’hi explicarà l’oferta del poble en aquest sentit. 

Dins d’aquesta nova gran aposta informativa, els dimecres al vespre (de 20 a 20:30 h.) podrem escoltar “L’Alcaldessa respon”, on Meritxell Budó contestarà les inquietuds, dubtes i propostes dels oients, amb la intenció d’apropar més el consistori al poble.

Marc Querol, director de Ràdio Silenci, en declaracions a La Garriga Digital.cat, ha assegurat que “aquest any l’emissora fa un pas més en la seva consolidació al municipi i completa la seva programació amb una aposta clara per la informació amb un butlletí diari i un informatiu setmanal que fins ara mancava en la nostra graella”, i afegeix “amb això demostra que, any rere any, Ràdio Silenci segueix creixent”.

Totes aquestes novetats i els programes habituals seràn una realitat a partir d’aquest mes d’octubre i es podràn escoltar diàriament al 107.4 de la FM, així com a través de la pàgina web www.radiosilenci.com i la TDT, a partir de les dues del migdia. Tot plegat amb el suport de les xarxes socials, on també s’hi ha obert un compte d’Instagram amb el nom d’usuari rsilenci, així com les ja habituals vies de Facebook i Twitter.

01 10 12 INFOGAR – butlletí informatiu Ràdio Silenci by Radio Silenci

Article anteriorRecull de fotografies garriguenques de la Diada! Envia’ns la teva foto!
Article següentTot a punt per la Setmana de la Solidaritat de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.