Esgotats els autocars cap a Barcelona de l’11S

0
Flyers_ANC_11-S_ANVERS_01_BQ

Nota actualitzada a les 16,40 h.: Segons informa ANC de la Garriga a data d’avui, 7 de setembre, finalment s’han tancat les inscripcions establint en 10 el nombre d’autocars que sortiran de la Garriga plens de ciutadans cap a la manifestació de Barcelona.

L’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga ha informat via xarxes socials que ja han donat per tancades les inscripcions dels autobusos per anar a la manifestació independentista de Barcelona per la Diada Nacional de Catalunya, davant la impossibilitat de contractar-ne més de cara a dimarts dia 11 de setembre.

El cas és que els serveis de lloguer d’autocars de tot Catalunya s’han col·lapsat i és gairebé impossible contractar-ne més pel dia de la manifestació, doncs uns 800 ja han estat emparaulats i les empreses autòctones intenten fer-ne venir de l’estranger per satisfer les demandes de les diverses divisions de l’Assemblea Nacional Catalana d’arreu del país.

En el cas de la Garriga, el nombre total d’autocars contractats fins la data és de 8, amb una capacitat de 50 passatgers cada un. Així doncs, des de la Garriga marxaran de ben segur 400 independentistes sobre Barcelona amb els mitjans facilitats per l’ANC, als quals s’hi haurà de sumar tots aquells que hi vagin en tren o en cotxe, en la que es presenta com una de les manifestacions més multitudinàries i contundents –el missatge és inequívoc- de la història recent de Catalunya.

Durant aquests dies, a més, totes les llars de la Garriga rebran a la bústia de casa seva un flyer convidant a anar a Barcelona durant la Diada, així com a posar-se en contacte amb l’ANC la Garriga per apuntar-se als autocars. Per sort o per desgràcia, aquests flyers tan sols serviran per informar als més despistats de la concentració ciutadana que està a punt de tenir lloc.

Flyers_ANC_11-S_REVERS_01_BQ1

cartell_anc_11S

Article anterior56è Aplec de la Sardana de la Garriga
Article següentL’11 de setembre comencem a canviar la història
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.