Actes de la Diada Nacional, a la Garriga

0
diada_lg_2012

L’Ajuntament de la Garriga, conjuntament amb Òmnium Cultural, l’Agrupació Sardanista, els Amics de la Bandera i la secció local de CiU, han elaborat un programa d’actes per a commemorar la Diada Nacional de Catalunya al nostre poble, que s’iniciaran el dissabte dia 8 de setembre i que finalitzaran el mateix dia 11:

El dissabte 8 de setembre, la Fundació Maurí acollirà a partir de les 19,30 h. la conferència de l’historiador Jordi Bilbeny, que es titularà “11 de setembre: el fi del somni català de governar Espanya”.

 

El dilluns 10 de setembre, a les 00 h. i dins del 56è Aplec de la Sardana, es farà a la Pista núm. 1 la tradicional ofrena floral de les entitats garriguenques a la senyera, en un acte organitzat per Òmnium Cultural i l’Agrupació Sardanista de la Garriga.

El dimarts 11 de setembre els actes s’iniciaran a les 9 del matí quan, des de la Pista núm. 1, s’enfilarà fins el turó de la bandera amb Amics de la Senyera.

Seguidament, a les 12 h. del migdia, es farà l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament a la Plaça del Silenci, que inclourà parlaments de diferents representants polítics, la lectura d’un manifest  i la conferència “Cantar per construir el país: d’Els Segadors a Jennifer”, a càrrec Jaume Ayats, musicòleg Premi Nacional de Cultura 2012.

I per a tancar la jormnda, la secció local de CiU organitzarà la tradicional cantada d’havaneres i rom cremat amb el grup Peix Fregit, a les 21 h. a la plaça de l’Església.

Article anteriorPer la Diada, penja l’estalada! (I no la despengis)
Article següent56è Aplec de la Sardana de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.