La CUP dóna suport a l’acció de la PAH del Penedès

0
CUP_la_Garriga_01

La formació independentista creu que aquesta acció és un símptoma positiu, una evidència que la gent comença a perdre la por a les imposicions i que no es resigna a viure en la misèria.

La CUP vol donar el seu suport i mostrar la seva solidaritat amb els companys i companyes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Penedès que aquest migdia han realitzat una acció a un supermercat de Vilafranca per a poder alimentar 4 famílies necessitades. “La dignitat de les persones ha d’estar per sobre de qualsevol altre criteri”, ha declarat Adam Majó, portaveu de la formació.

Mentre els recursos de l’administració per a ajudar a les famílies i persones excloses econòmicament pel sistema cada cop són menors i les retallades en ajudes socials augmenten, els governs obliden la realitat de moltes famílies i persones del país, que no poden ni tant sols alimentar correctament als seus fills i filles. Per aquests motius i davant d’aquesta situació extrema, des de la CUP valorem que es justifica l’acció dels companys i companyes de la PAH de l’Alt Penedès.

Des de la CUP donarem suport també a futures accions que es facin i que estiguin orientades a denunciar la injustícia social que viu el nostre país per culpa de la submissió del poder polític als interessos del mercat i les finances.

Paral·lelament a aquestes accions de denúncia, tal i com ja vàrem anunciar, treballarem per la consecució d’una vaga general i d’altres iniciatives per fer front a aquesta ofensiva tant descarnada de les classes dominants contra els drets més bàsics de les persones i per la construcció d’alternatives a aquest model injust de distribució de la riquesa.

Volem, així mateix, convocar a la ciutadania a donar suport als companys i companyes que el proper dimecres dia 5 a les 11,30 al judici ràpid al jutjat número 5 de Vilafranca i que facin acte de presència als jutjats a les 10:45 hores.

Article anteriorComença l’aventura de l’Olímpic a Segona Catalana
Article següentPer la Diada, penja l’estalada! (I no la despengis)
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.