La CUP dóna suport a l’acció de la PAH del Penedès

0
147

La formació independentista creu que aquesta acció és un símptoma positiu, una evidència que la gent comença a perdre la por a les imposicions i que no es resigna a viure en la misèria.

La CUP vol donar el seu suport i mostrar la seva solidaritat amb els companys i companyes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Penedès que aquest migdia han realitzat una acció a un supermercat de Vilafranca per a poder alimentar 4 famílies necessitades. “La dignitat de les persones ha d’estar per sobre de qualsevol altre criteri”, ha declarat Adam Majó, portaveu de la formació.

Mentre els recursos de l’administració per a ajudar a les famílies i persones excloses econòmicament pel sistema cada cop són menors i les retallades en ajudes socials augmenten, els governs obliden la realitat de moltes famílies i persones del país, que no poden ni tant sols alimentar correctament als seus fills i filles. Per aquests motius i davant d’aquesta situació extrema, des de la CUP valorem que es justifica l’acció dels companys i companyes de la PAH de l’Alt Penedès.

Des de la CUP donarem suport també a futures accions que es facin i que estiguin orientades a denunciar la injustícia social que viu el nostre país per culpa de la submissió del poder polític als interessos del mercat i les finances.

Paral·lelament a aquestes accions de denúncia, tal i com ja vàrem anunciar, treballarem per la consecució d’una vaga general i d’altres iniciatives per fer front a aquesta ofensiva tant descarnada de les classes dominants contra els drets més bàsics de les persones i per la construcció d’alternatives a aquest model injust de distribució de la riquesa.

Volem, així mateix, convocar a la ciutadania a donar suport als companys i companyes que el proper dimecres dia 5 a les 11,30 al judici ràpid al jutjat número 5 de Vilafranca i que facin acte de presència als jutjats a les 10:45 hores.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.