Comença l’aventura de l’Olímpic a Segona Catalana

0
203

El passat mes de juny el primer equip del C.F. Olímpic la Garriga va assolir l’anhelat ascens a segona catalana, fet sobre el qual vàrem estar parlant amb el president del club garriguenc, Joan Vinyallonga, en una entrevista que li vàrem fer poc després d’assolir el canvi de categoria.

Sense gairebé haver tingut temps de degustar l’èxit, torna la competició i, el proper diumeng dia 9 de setembre, el primer equip de l’Olímpic començarà el seu periple per la segona catalana debutant en camp contrari contra el Palau Solità i Plegamans, en un partitque es disputarà a les 12 del migdia.

Enquadrat en el grup 4, pots consultar el calendari de partits en aquest enllaç

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.