La Garriga Digital

Exitosa sisena edició de “La botiga al carrer”

botiga_carrer

Com ja vàrem avançar a La Garriga Digital.cat, ahir diumenge 2 de setembre l’ASIC de la Garriga, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va organitzar “La Botiga al carrer” en la que ha estat la seva sisena edició.

Així les coses, fins a gairebé una cinquantena de comerços integrants de l’Associació varen  muntar les seves parades al llarg dels carrers Centre i dels Banys, per oferir els seus productes a preus assequibles.

Al llarg de la jornada, tothom qui es va apropar al centre del poble va poder triar, remenar, tafanejar i comprar tot tipus de productes en un ambient molt distès i animat, amenitzat per actuacions diverses com les que varen oferir les escoles de dansa garriguenques Interdansa i Tukupracum, els propis comerciants, o uns inflables instal·lats especialment per a la canalla, la qual va poder gaudir, també, d’un taller de circ organitzat per la Biblioteca.

La Núria Martínez, presidenta de l’ASIC fa “una valoració molt positiva” de la Botiga al Carrer i destaca la “gran afluència de gent, també de fora de la Garriga” que es va apropar a l’esdeveniment, sobretot tenint en compte que era a  “principis de setembre”.

Martínez també indica que ben aviat els membres de l’ASIC es reuniran per “fer una valoració conjunta d’aquest acte” i per  “analitzar i contemplar la possibilitat d’introduir-hi algun canvi”.

Qüestionada sobre les properes iniciatives que s’impulsaran des de l’ASIC, la presidenta afirma que “abans de la campanya de Nadal tenim previst promoure alguna altra activitat o campanya”.

L’edició d’enguany de “La Botiga al Carrer” ha tingut una entitat convidada, que ha estat Càritas Parroquial, per la qual s’ha aconseguit recaptar entre 800 i 1.000 €.

Fotografia: OAMC

Exit mobile version