Exitosa sisena edició de “La botiga al carrer”

0
75

Com ja vàrem avançar a La Garriga Digital.cat, ahir diumenge 2 de setembre l’ASIC de la Garriga, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va organitzar “La Botiga al carrer” en la que ha estat la seva sisena edició.

Així les coses, fins a gairebé una cinquantena de comerços integrants de l’Associació varen  muntar les seves parades al llarg dels carrers Centre i dels Banys, per oferir els seus productes a preus assequibles.

Al llarg de la jornada, tothom qui es va apropar al centre del poble va poder triar, remenar, tafanejar i comprar tot tipus de productes en un ambient molt distès i animat, amenitzat per actuacions diverses com les que varen oferir les escoles de dansa garriguenques Interdansa i Tukupracum, els propis comerciants, o uns inflables instal·lats especialment per a la canalla, la qual va poder gaudir, també, d’un taller de circ organitzat per la Biblioteca.

La Núria Martínez, presidenta de l’ASIC fa “una valoració molt positiva” de la Botiga al Carrer i destaca la “gran afluència de gent, també de fora de la Garriga” que es va apropar a l’esdeveniment, sobretot tenint en compte que era a  “principis de setembre”.

Martínez també indica que ben aviat els membres de l’ASIC es reuniran per “fer una valoració conjunta d’aquest acte” i per  “analitzar i contemplar la possibilitat d’introduir-hi algun canvi”.

Qüestionada sobre les properes iniciatives que s’impulsaran des de l’ASIC, la presidenta afirma que “abans de la campanya de Nadal tenim previst promoure alguna altra activitat o campanya”.

L’edició d’enguany de “La Botiga al Carrer” ha tingut una entitat convidada, que ha estat Càritas Parroquial, per la qual s’ha aconseguit recaptar entre 800 i 1.000 €.

Fotografia: OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada