Cap a Barcelona en autocar

0
53

Exactament són ja 4 els autocars que l’Assemblea Nacional Catalana ha contractat (i que en només dos dies n’ha omplert gairebé 3) per assistir a la gran manifestació de l’11 de setembre convocada per l’ANC, manifestació de caràcter unitari amb l’únic objectiu d’assolir la independència de Catalunya.

L’ANC de la Garriga, per incentivar els garriguencs a assistir a la manifestació, ha subvencionat amb 2 euros les 100 primeres places per tal d’ajudar econòmicament també aquells qui volen anar a la manifestació. A més, amb la clara voluntat d’assabentar i mobilitzar el poble de la Garriga, l’ANC farà arribar un prospecte informatiu a totes les llars de la Garriga convidant als garriguencs a assistir a la manifestació de Barcelona, com també sortirà al carrer per informar a tothom els dies 1 i 8 de setembre amb un punt informatiu i de venda de material independentista al centre del poble.

Alhora, l’ANC garriguenca col·laborarà en l’ofrena floral a la Senyera organitzada per Òmnium Cultural i l’Agrupació Sardanista la Garriga dins dels actes del 56è Aplec de la sardana de la Garriga, la nit del 10 de setembre a la pista núm. 1, d’una manera ben especial.

Podeu obtenir més informació al bloc de l’ANC la Garriga

Enllaç web per apuntar-se als autocars

Seguiu-nos al grup de Facebook de l’ANC la Garriga 

Víctor Rodríguez i Iñigo, Resp. Comunicació ANC la Garriga

cartell_anc_11S

Flyers_ANC_11-S_REVERS_01_BQ1

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada