Cap a Barcelona en autocar

0
Flyers_ANC_11-S_ANVERS_01_BQ

Exactament són ja 4 els autocars que l’Assemblea Nacional Catalana ha contractat (i que en només dos dies n’ha omplert gairebé 3) per assistir a la gran manifestació de l’11 de setembre convocada per l’ANC, manifestació de caràcter unitari amb l’únic objectiu d’assolir la independència de Catalunya.

L’ANC de la Garriga, per incentivar els garriguencs a assistir a la manifestació, ha subvencionat amb 2 euros les 100 primeres places per tal d’ajudar econòmicament també aquells qui volen anar a la manifestació. A més, amb la clara voluntat d’assabentar i mobilitzar el poble de la Garriga, l’ANC farà arribar un prospecte informatiu a totes les llars de la Garriga convidant als garriguencs a assistir a la manifestació de Barcelona, com també sortirà al carrer per informar a tothom els dies 1 i 8 de setembre amb un punt informatiu i de venda de material independentista al centre del poble.

Alhora, l’ANC garriguenca col·laborarà en l’ofrena floral a la Senyera organitzada per Òmnium Cultural i l’Agrupació Sardanista la Garriga dins dels actes del 56è Aplec de la sardana de la Garriga, la nit del 10 de setembre a la pista núm. 1, d’una manera ben especial.

Podeu obtenir més informació al bloc de l’ANC la Garriga

Enllaç web per apuntar-se als autocars

Seguiu-nos al grup de Facebook de l’ANC la Garriga 

Víctor Rodríguez i Iñigo, Resp. Comunicació ANC la Garriga

cartell_anc_11S

Flyers_ANC_11-S_REVERS_01_BQ1

Article anteriorPer la Diada, cap garriguenc a casa!
Article següentEls infants i la televisió
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.