Un any més, arriba la festa del barri de Sant Ramon

0
165

A partir d’aquest divendres dia 31 d’agost a les 10:30 h. començarà una nova festa del barri de Sant Ramon de la Garriga amb un taller de dibuix i fang per a infants al carrer de Cardedeu, festa que seguirà a les 5 de la tarda amb més jocs infantils i espectacle de pallassos. Durant tot el dia, a més, es podrà gaudir d’inflables per als nens.

La tradicional xocolatada popular i la missa a la capella de les germanes franciscanes del carrer Cardedeu serà a les 8 del vespre i, a les 10 de la nit, hi haurà música i ball per a tothom qui s’animi a participar de la festa.

 

Fotografia extreta de la web de l’Ajuntament de la Garriga

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.