Els bons moments perduren per sempre

0
Conxeta_R_Geli_01

Davant les conegudes dificultats d’avui en dia d’aconseguir cap ajut financer de les entitats bancàries, i per uns mesos a priori complicats en quant a unes previsions de consum en general negatives que donen unes perspectives de creixement econòmic pessimistes, hem hagut de prendre la decisió de tancar l’activitat de la nostra empresa.

Tenim l’absoluta convicció d’haver fet realitat el que desitjàvem quan vam començar a posar fil a l’agulla, ara fa dos anys, per tirar endavant el projecte d’arribar a tenir un bon restaurant. En l’any que hem gestionat el Restaurant Etrúria creiem que hem aconseguit traslladar la idea d’excel·lència que volíem transmetre, i així ens ho han reconegut i ens ho han fet saber els nostres clients que han sabut apreciar tots els detalls que hem posat al seu servei, així com l’honestedat en el tracte al producte i en l’elaboració d’una cuina molt personal i, sobretot, una cuina molt sincera. Això per nosaltres és una satisfacció no sols professional sinó també personal, que paga l’esforç, dedicació i il·lusió que hi hem posat des del primer fins a l’últim dia en oferir un espai gastronòmic de màxima qualitat.

No volem, però, de cap manera, caure en el parany que seria anar a allò fàcil, i amb l’excusa dels temps que corren, intentar mantenir-lo a tota costa canviant la seva forma i concepte, degenerant la idea amb què es va concebre i va néixer l’Etrúria, per respecte als nostres clients i als nostres ferms principis. El segell d’autenticitat que hem imprès en tots i cadascun dels detalls i en cadascun dels plats que hem elaborat amb tanta estima han estat la filosofia i caràcter del nostre restaurant i per nosaltres aquesta autenticitat és un valor irrenunciable. Volem que l’Etrúria quedi en la memòria de tots els que el recordaran tal i com el vam concebre, al cent per cent i amb força.

Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els que heu confiat en nosaltres i als que heu escollit l’Etrúria per passar alguna vetllada especial. Esperem haver-vos propiciat el poder sentir el plaer d’haver descobert nous sabors i sensacions, i el poder sentir totes aquelles petites emocions que són possibles quan es comparteixen aquests moments amb la parella, família o amics al voltant d’una bona taula compartint un bon menjar. Al final de tot, el que perdura per sempre són els bons moments, i si algun d’ells ha estat possible a l’Etrúria estem més que satisfets.

Sort a tots i fins sempre,

Conxeta i Joaquim, Restaurant Etrúria

Article anteriorTorna la “Botiga al carrer”
Article següentUn any més, arriba la festa del barri de Sant Ramon
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.