Les Miniolimpíades tornen a la Garriga

0
Mini_Olimpades_agost_2012

L’Associació Esportiva Hermes de la Garriga recupera una altra de les activitats que es realitzaven fa anys al poble i que vinculava l’esport amb les relacions socials: Les Mini Olimpíades. Així, des del dimarts dia 28 d’agost i fins el divendres 31, la Pista Número 1 de la Garriga acollirà les activitats esportives que s’han organitzat des d’aquesta entitat.

L’activitat està dirigida a infants d’edats compreses entre els 6 i els 14 anys i tindrà lloc els quatre dies, entre les 9 i les 13 h. Cada un d’aquests dies els nens podran practicar esports olímpics (bàsquet, handbol, futbol, atletisme, tennis, ciclisme, hoquei…) i l’últim dia participar en la cerimònia de clausura amb desfilada dels competidors, entrega de medalles i un petit aperitiu per a participants i familiars.

D’aquesta manera, l’Associació Esportiva Hermes vol incentivar l’esport con una eina dinamitzadora sense fomentar la competició i que aquesta activitat serveixi per promoure les iniciacions esportives, siguin quins siguin els nivells.

Tots els interessats es podran apuntar mitjançant l’adreça de correu electrònic de l’entitat hermeslagarriga@gmail.com o bé assistint a les 9 h. del dimarts, acompanyats d’un major d’edat, a la mateixa Pista Número 1. Les places són limitades i el preu d’inscripció és de 15 euros.

Associació Esportiva Hermes de la Garriga

Article anteriorLa Garriga, present a la Festa Major de l’Ametlla
Article següentTorna la “Botiga al carrer”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.