Les Miniolimpíades tornen a la Garriga

0
145

L’Associació Esportiva Hermes de la Garriga recupera una altra de les activitats que es realitzaven fa anys al poble i que vinculava l’esport amb les relacions socials: Les Mini Olimpíades. Així, des del dimarts dia 28 d’agost i fins el divendres 31, la Pista Número 1 de la Garriga acollirà les activitats esportives que s’han organitzat des d’aquesta entitat.

L’activitat està dirigida a infants d’edats compreses entre els 6 i els 14 anys i tindrà lloc els quatre dies, entre les 9 i les 13 h. Cada un d’aquests dies els nens podran practicar esports olímpics (bàsquet, handbol, futbol, atletisme, tennis, ciclisme, hoquei…) i l’últim dia participar en la cerimònia de clausura amb desfilada dels competidors, entrega de medalles i un petit aperitiu per a participants i familiars.

D’aquesta manera, l’Associació Esportiva Hermes vol incentivar l’esport con una eina dinamitzadora sense fomentar la competició i que aquesta activitat serveixi per promoure les iniciacions esportives, siguin quins siguin els nivells.

Tots els interessats es podran apuntar mitjançant l’adreça de correu electrònic de l’entitat hermeslagarriga@gmail.com o bé assistint a les 9 h. del dimarts, acompanyats d’un major d’edat, a la mateixa Pista Número 1. Les places són limitades i el preu d’inscripció és de 15 euros.

Associació Esportiva Hermes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.