Entrega de diplomes IPIs de la Garriga

0
ipi_la_garriga_2

A la Garriga més gent capacitada per a les noves exigències del mercat de treball. Dimarts 31 de juliol, va tenir lloc a l’ajuntament de la Garriga el lliurament de diplomes del Programa IPI que ha desenvolupat la FUMH, una iniciativa que han seguit vint ciutadans del poble i que ha estat de vital importància per a cadascun d’ells per a assolir coneixements tècnics, especialment en l’àrea TIC i eines emocionals per afrontar el procés de reorientació professional. IPI vol dir: Itinerari Professional Individual.

Va presidir l’acte la Il·lustríssima Sra. Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga. Va obrir la sessió en Vicenç Guiu que valorar els resultats de la iniciativa i va manifestar la satisfacció de l’equip de govern. Susana Diaz, Coordinadora del programa dels IPIS, va fer balanç dels objectius assolits i les activitats del desenvolupament del programa i va remarcar la importància de la continuïtat de l’esperit del grup per a mantenir els ànims i la col·laboració en la recerca de feina.

En Jordi Salayet, responsable de l’Aula d’Empreses de la FUMH, va expressar la importància de la col·laboració pública i privada en aquests moments per a dur a terme aquests tipus d’iniciatives, alhora que va agrair l’aportació de l’obra social UNNIM, sense l’aportació econòmica de la qual aquesta iniciativa no hauria estat viable.

L’alcaldessa va subscriure les paraules de Jordi Salayet i va felicitar i encoratjar a tots els participants a seguir treballant i compartir les experiències que el programa IPI els ha aportat. 

Foto: grup d’alummnes del programa que van recollir el diploma amb els membres de la FUMH, Vicen ç Guiu i l’alcaldessa de la Garriga Meritxell Budó.

FUMH

Article anteriorSugotècnic guanya la Lliga d’Estiu després de… 33 penals!
Article següentLa Garriga, present a la Festa Major de l’Ametlla
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.