Sugotècnic guanya la Lliga d’Estiu després de… 33 penals!

0
Torneig_Estiu_FINAL

L’esperada final del torneig d’estiu que organitza l’Associació d’Amics del Futbol Sala de la Garriga va tenir tota l’èpica que fa que aquest esport tingui tant seguiment entre la gent, doncs després de l’empat a 3 entre Sugotècnic i Fergo Aisa al final dels 55 minuts jugats -25 per part més 5 de pròrroga- es va passar a una històrica tanda de penals que va durar tant com 33 llançaments.

Els equips, demostrant la seva gran qualitat exhibida durant tot el torneig, es varen mostrar letals des del punt fatídic i semblava que ningú pogués fallar mai. Quan ho va fer un, després d’anotar-los tots durant una bona estona, a l’altre li van tremolar les cames i també va errar, allargant així la ronda fins que, finalment, Sugotècnic va anotar i Fergo va xutar al pal, davant el deliri dels vencedors i de bona part de la graderia, que va saber apreciar un espectacle futbolístic del més alt nivell.

El partit que va precedir la loteria dels penals no va decebre ningú i va tenir tots els al·licients d’una bona final, amb anades i vingudes al marcador, igualtat en tot moment, gols impressionants i emoció, molta emoció.

Abans de la final, a més, es varen entregar els trofeus de la Lliga d’Hivern i la d’Estiu, així com els premis especials per a l’equip menys golejat, el més net, el jugador més jove, el més veterà i el màxim golejador.

I encara una estona abans de l’entrega de premis, es va disputar el partit pel tercer i quart lloc entre Cafeteria Ca la Mila i Capritxets, en un altre bon partit que va acabar donant la tercera posició als primers, que ho varen celebrar com l’ocasió ho mereixia.

Així doncs, el futbol sala es pren unes merescudes vacances durant aquest mes d’agost, per tornar passat l’estiu amb més força que mai i amb una nova edició de la Lliga d’Hivern, que esperem que sigui, com a mínim, tan emocionant com enguany! Felicitats als participants i als organitzadors per fer de la Garriga un punt marcat en vermell dins del panorama futbolístic de la comarca.

Teniu sempre més informació al grup de Facebook de l’AAFSG.

Article anteriorEl Projecte Mexclat presenta les etiquetes #rutadelpintxo i #etsdelaGarriga
Article següentEntrega de diplomes IPIs de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.