Els pastorets somien

0
Pastorets_2012

Sí, ho heu llegit bé: hem escrit pastorets i hem escrit somien. I sabem què esteu pensant ara mateix: pastorets amb aquesta calor? A qui se li acut? I què vol dir això que somien?

Doncs heu llegit bé: Els Pastorets 2012 ja han arrencat a caminar perquè ni la crisi atura la nostra il·lusió per fer cada any un espectacle nou, vibrant, proper, tradicional i innovador. Sí, els Pastorets ja s’han posat a treballar per començar la temporada el proper mes de setembre. No hi fa res la calor ni tan sols la llunyania de dates: com més aviat ens hi posem, millor sortiran els pastorets.

És clar que per poder fer un espectacle prou gran necessitem la persones disposades a treballar des de qualsevol àmbit: actrius i actors, maquilladors, tramoies, decoradors, perruquers,… qui sigui que estigui disposat a oferir el seu temps perquè l’espectacle rutlli i surti millor que l’any passat.

Nosaltres ja hem posat fil a l’agulla. Sí! El guió ja s’està coent a la cuina dels pastorets, però no en podem dir res perquè aquest és un dels secrets més ben guardats de la Garriga! Tanmateix, si voleu us podem dir a cau d’orella que aquest any els Pastorets de la Garriga tornen a somiar… o no era cap somni els Pastorets? Quin embolic! Així qui somia? En Lluquet, en Rovelló, la iaia? I els pastors? Que no són de veritat? I els àngels i dimonis són dues tribus diferents o formen part d’un malson?

Caram! Potser haurem d’esperar a tenir-ho una mica més clar!

Els nostres directors, Joan Monells i Xavier Gotanegra faran que tot l’engranatge es posi en marxa i arribi a bon fi. Però necessitarem gent que vulgui formar part d’aquest projecte. Tothom qui hi vulgui participar, que vingui el divendres 14 de setembre a les 20:30h. Hi haurà càsting per trobar els personatges i també llistes per a tot tipus de col·laboració.

Endavant Pastorets!

Oriol Ramon i la Junta de l’Associació Fem Pastorets

fem_pastorets

Article anterior14 establiments participen a la Ruta del Pintxo 2012
Article següentCrònica del Ple de juliol
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.