14 establiments participen a la Ruta del Pintxo 2012

0
ruta_pintxo_12

Finalment seran 14 els establiments que participaran, enguany, a la Ruta del Pintxo que organitzem des de la nostra entitat. Tres establiments menys que l’any anterior, però creiem que suposarà un tomb a millor d’aquesta activitat de Festa Major.

Durant els dies que duri la Ruta del Pintxo, del 31 de juliol  al 3 d’agost, de les 12 h. a les 21 h., podreu valorar les propostes que fa cadascun dels participants per 2 €, que inclouen la beguda. Aquest any, les votacions es faran en una mateixa butlleta per participant, fins el dia 3 d’agost. Aquesta es podrà dipositar a les urnes que hi haurà a qualsevol dels establiments participants. Tots els clients que completin la Ruta del Pintxo sencera entraran en el sorteig d’un Circuit Termal per a dues persones, gentilesa del nostre patrocinador, el Balneari Blancafort.

targeto_ruta_pinxoAquest any presentem dues novetats. La primera és la creació d’una aplicació per al sistema operatiu Android, que us podeu descarregar entrant a la Play Market del vostre telèfon mòbil. Per als que tinguin un altre sistema operatiu, hem creat codis QR que també serviran per a descarregar-te tota la informació.

La següent novetat es trobarà en un format guia, on es podrà tenir tota la informació de la Ruta del Pintxo i també les propostes que presenta cada establiment.  El preu de la guia és de 2 €, i a l’interior hi trobaràs una altra butlleta amb la qual, dipositant-la amb les vostres dades personals a qualsevol urna de votació dels establiments adherits, tindràs la possibilitat d’entrar al sorteig d’un circuit termal per a dos persones cortesia del Balneari Blancafort!

El dia 5 d’agost, a les 19 h. a la Plaça de Can Dachs de la Garriga, es donaran els premis de la Ruta del Pintxo 2012! Participa de la Ruta!!!

 

ASSOCIACIÓ JUVENIL PROJECTE MEXCLA’T

+ Info projectemexclat@gmail.com

Article anteriorArriben els “Vespres musicals” a El Patronat
Article següentEls pastorets somien
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.