Nit de jazz a la Fundació Maurí

0
146
La Fundació Maurí organitza el proper 27 de juliol a les 10 de la nit, un concert de jazz a l’aire lliure als jardins d’inspiració romàntica de la seva seu, al cèntric carrer de Cardedeu. Aquest concert, serà a càrrec de Lite Bites Trio, un petit conjunt de jazz format per Guillem Callejón a la guitarra elèctrica, Alfons Bertran a la bateria i Aleix Forts al contrabaix. Lite Bites interpreta una selecció de les seves cançons preferides dins un marc jazzístic. Al repertori hi podem trobar des d’un tema dels Beatles, una cançó tradicional americana, i fins a temes dels musicals més antics de Broadway; fent així un repàs de la història de la música moderna durant el transcurs del segle XX des d’una òptica contemporània.
El concert, d’entrada lliure és el quart acte que el Patronat de la Fundació Maurí(www.fmauri.entitats.lagarriga.cat) organitza per

La Fundació Maurí organitza el proper 27 de juliol, a les deu de la nit, un concert de jazz a l’aire lliure als jardins, d’inspiració romàntica de la seva seu, al cèntric carrer de Cardedeu. Aquest concert, serà a càrrec de Lite Bites Trio, un petit conjunt de jazz format per Guillem Callejón a la guitarra elèctrica, Alfons Bertran a la bateria i Aleix Forts al contrabaix. Lite Bites interpreta una selecció de les seves cançons preferides dins un marc jazzístic. Al repertori hi podem trobar des d’un tema dels Beatles, una cançó tradicional americana, i fins a temes dels musicals més antics de Broadway; fent així un repàs de la història de la música moderna durant el transcurs del segle XX des d’una òptica contemporània.

El concert, d’entrada lliure, és el quart acte que el Patronat de la Fundació Maurí(www.fmauri.entitats.lagarriga.cat) organitza per a commemorar el centenari del naixement de Josep Maurí i Serra, historiador i notari.

Fundació Maurí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.