Arrenquen els vuitens de final de la lliga d’estiu

0
153

Encara que ja ho hem comentat moltes vegades en les darreres cròniques futbolístiques, no deixa de ser menys veritat: el futbol sala garriguenc té molt nivell. Concretament aquesta lliga d’estiu està resultant ser un aparador de joves talents –amb cracks de 15 i 16 anys- i de veterans il·lustres que mantenen intacte la seva qualitat. I com a bona prova d’això és l’aspecte que presenten les grades de la Pista Número 1 cada vespre que hi ha futbol, plenes a vessar.

La fase de grups ja ha acabat i avui, a partir de les 20:40 h., comencen els vuitens de final amb la disputa de fins a quatre partits, alguns més que interessants. Demà dimarts es jugaran la resta d’enfrontaments per, dimecres, jugar-se els quarts de final, dijous les semis i l’esperada final i entrega de premis, aquest divendres dia 27 de juliol.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.