Arrenquen els vuitens de final de la lliga d’estiu

0
Torneig_Estiu_02

Encara que ja ho hem comentat moltes vegades en les darreres cròniques futbolístiques, no deixa de ser menys veritat: el futbol sala garriguenc té molt nivell. Concretament aquesta lliga d’estiu està resultant ser un aparador de joves talents –amb cracks de 15 i 16 anys- i de veterans il·lustres que mantenen intacte la seva qualitat. I com a bona prova d’això és l’aspecte que presenten les grades de la Pista Número 1 cada vespre que hi ha futbol, plenes a vessar.

La fase de grups ja ha acabat i avui, a partir de les 20:40 h., comencen els vuitens de final amb la disputa de fins a quatre partits, alguns més que interessants. Demà dimarts es jugaran la resta d’enfrontaments per, dimecres, jugar-se els quarts de final, dijous les semis i l’esperada final i entrega de premis, aquest divendres dia 27 de juliol.

Article anteriorMeritxell Budó: “L’Estat ha reaccionat tard i malament”
Article següentNit de jazz a la Fundació Maurí
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.