Aprop i la FUMH signen un conveni de col·laboració

0
136

Dijous dia 19 de juliol ha tingut lloc a la seu garriguenca de la Fundació Universitària Martí l’Humà l’acte de signatura del conveni marc de col·laboració entre la FUMH i l’Associació de Comerciants Aprop, Servei de Qualitat. Han signat el document Santiago Cucurella, director de la FUMH i Àlex Muñoz, president d’Aprop. Durant l’acte, els signants del conveni s’han emplaçat a treballar per a trobar fórmules per tal que tots els membres de la FUMH, més de 1.500 persones anualment entre professorat, alumnat i personal no docent, puguin gaudir de condicions especials com a clients en els establiments agrupats en aquesta associació garriguenca de comerciants.

Foto adjunta (d’esquerra a dreta): Àlex Muñoz, president d’Aprop, Santiago Cucurella, director de la FUMH, Federic Morneo, Glòria Arbiol i Maria Antònia Andrades, membres del a junta de l’Asociació APROP.

FUMH

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.