Aprop i la FUMH signen un conveni de col·laboració

0
sigantura_convnei_aprop_fumh_2

Dijous dia 19 de juliol ha tingut lloc a la seu garriguenca de la Fundació Universitària Martí l’Humà l’acte de signatura del conveni marc de col·laboració entre la FUMH i l’Associació de Comerciants Aprop, Servei de Qualitat. Han signat el document Santiago Cucurella, director de la FUMH i Àlex Muñoz, president d’Aprop. Durant l’acte, els signants del conveni s’han emplaçat a treballar per a trobar fórmules per tal que tots els membres de la FUMH, més de 1.500 persones anualment entre professorat, alumnat i personal no docent, puguin gaudir de condicions especials com a clients en els establiments agrupats en aquesta associació garriguenca de comerciants.

Foto adjunta (d’esquerra a dreta): Àlex Muñoz, president d’Aprop, Santiago Cucurella, director de la FUMH, Federic Morneo, Glòria Arbiol i Maria Antònia Andrades, membres del a junta de l’Asociació APROP.

FUMH

Article anteriorEsport Global, emprenedoria audiovisual
Article següentÈxit de participació a les primeres 12 Hores de Bàsquet d’Hermes la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.