Ja és aquí el programa de Festa Major 2012!

0
256

Fa poques hores que s’ha donat a conèixer el programa de la Festa Major de la Garriga d’enguany, que podeu veure seguint aquest enllaç. Aquest 2012, els dies més replets d’activitats seran els compresos entre dijous 2 i diumenge 5 de d’agost, però des de dies abans ja es va escalfant motors amb, per exemple, el torneig de petanca o la trobada de puntaires del dissabte 28, o les 24 hores d’handbol d’aquell mateix cap de setmana.

A partir del dimarts 31 de juliol i fins el divendres 3 d’agost, també, la Garriga viurà la Ruta del “Pintxo”, on alguns dels bars i restaurants del poble oferiran degustacions d’aquest estil gastronòmic per tan sols 2 euros, beguda inclosa.

Així doncs, fes un cop d’ull al programa de Festa Major d’aquest estiu i tria les activitats que més t’agradin per sortir al carrer i fer de la Garriga un poble en plena festa!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.