C’s anima als garriguencs a participar en la Comissió d’Investigació al Parlament de Catalunya

0
Ciutadans_logo

Ciutadans anima els garriguencs a explicar el seu cas i a ser escoltats al Parlament davant el que ha estat el major estafa bancària de la història d’Espanya. Ciutadans vam impulsar l’obertura d’una comissió d’investigació al Parlament de Catalunya per investigar el forat de les entitats bancàries catalanes, així com l’estafa de les preferents, que afecten centenars de milers de catalans. Vàrem ser els primers en denunciar davant la premsa i comissions parlamentàries aquesta estafa que ha sofert la gent més vulnerable, com ho són persones grans i persones amb poca preparació per entendre aquest producte bancari altament complicat. Aquesta comissió va ser admesa gràcies al suport de SI, ICV-EUIA i ERC.

Avui la junta de portaveus està aprovant les compareixences en aquesta comissió. No tenim cap dubte que els grans partits que dirigeixen la Partitocràcia a la que estem sotmesos no tindran gaire interès en investigar a fons tot aquest grapat de despropòsits, ja que tenen fortes hipoteques amb moltes d’aquestes entitats i utilitzaran els seus vots per evitar seure a donar explicacions a molts del “pesos pesats” que dirigeixen o han dirigit aquests bancs i caixes.

Els afectats per les caixes i bancs catalans tenen dret a participar de la Comissió d’Investigació que s’està duent a terme al Parlament de Catalunya.

Convidem a tothom qui ho vulgui a aportar informació sobre males pràctiques dutes a terme per les entitats bancàries que han estat intervingudes amb diners públics, com ara l’estafa de les preferents, desnonaments injustificats, condicions abusives, etc. i a què ens informeu perquè puguem fer una comissió d’investigació en profunditat on es puguin aclarir les responsabilitats derivades de la gestió i actuació de les entitats que operen a Catalunya.

Envia’ns el teu cas o experiència a: comisionbanca@ciudadanos-cs.org

També hem creat un hashtag a Twitter, sota l’etiqueta de #investigacionbanca

Quants més casos tractem en comissió parlamentària més força farem per fer justícia.

Secció local C’s La Garriga

Article anteriorJa és aquí el programa de Festa Major 2012!
Article següent12 hores de bàsquet i 24 d’handbol a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.