12 hores de bàsquet i 24 d’handbol a la Garriga

0
12_hores_basquet_LG_2012

Aquest estiu la Garriga viurà, novament, nombroses activitats esportives de tot tipus. Des del típic torneig d’estiu de futbol sala, passant pel torneig de petanca englobat en les activitats de Festa Major, dues de la competicions de més ressò seran les 12 hores de bàsquet i les 24 hores d’handbol.

El pavelló de Can Noguera, en principi, serà l’encarregat d’acollir els dotze equips de bàsquet inscrits que disputaran una lligueta prèvia –de sis equips- per donar pas a les eliminatòries de quarts de final, semifinals i final. La cita pels amants del bon bàsquet serà aquest dissabte 21 de juliol, a partir de les 9 del matí i fins les 9 del vespre.

Per la seva banda, el torneig de les 24 hores d’handbol serà el cap de setmana següent, entre dissabte a les 12 del migdia i fins diumenge, en aquest cas a la pista número 1 (la de l’escola Puiggraciós).

Article anteriorC’s anima als garriguencs a participar en la Comissió d’Investigació al Parlament de Catalunya
Article següentMeritxell Budó, consellera comarcal de Polítiques Socials
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.