La Garriga sembla tenir-ho clar

0
festa_butiFARRAda_01

Ja fa dies que es venia anunciant el nou acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga, la butiFARRAda i Marxa per la Independència, però ahir es va fer palesa la gran capacitat de convocatòria que té aquesta organització omplint la Plaça del Silenci des de dos quarts de nou del vespre i fins entrada la matinada.

La festa va començar puntual i diverses activitats i actuacions musicals feien temps per l’arribada de la caravana de 350 cotxes que hores abans –a les sis de la tarda- havia sortit també de la Garriga per recórrer el Vallès Oriental omplint d’independentisme els seus carrers. L’arribada de la marxa es va retardar ben bé dues hores donat el gran volum de vehicles que la conformaven, però això no va evitar que els assistents a la festa, joves i grans, no abandonessin les seves posicions i rebessin entre aplaudiments i crits d’independència els vehicles que anaven arribant tot fent sonar els seus clàxons per unir-se a la festa.

LG_Municipi_per_la_independncia_WEB_02Sardanes, ball de bastons, i els concerts de Diatònica Eurítmica, Ubuntu Soul i Tetuà varen acompanyar durant tota la nit una vetllada animada i reivindicativa on es varen aconseguir noves cares pel “Dóna la cara per la Independència” –ja en som 420- i es van poder recaptar prou diners per tal d’instal·lar a les entrades del poble els senyals que identificaran la Garriga com a “Municipi adherit a l’Associació de Municipis per la Independència”.

Per la seva banda, el servei de barra, oferint boníssims entrepans de botifarra garriguenca –més de 570!- i begudes, en alguns moments de la nit es va col·lapsar, sobretot quan es van afegir a la festa els famèlics i assedegats participants de la caravana de vehicles, mostra de la gran afluència de públic que ahir hi havia a la plaça.

Cal destacar, també, la presència de diverses personalitats polítiques a l’acte, com l’alcaldessa de la Garriga, Sra. Meritxell Budó, l’alcalde de l’Ametlla del Vallès, Sr. Andreu Gonzàlez, l’alcalde de les Franqueses del Vallès i President de l’AMI, Sr. Francesc Colomé, l’alcalde de Bigues i Riells, Sr. Joan Vila, o l’alcalde de Caldes de Montbui, Sr. Jordi Solé, entre d’altres. Meritxell Budó, secundada per la presentadora de l’acte, la periodista Marta Roma, va dirigir-se als assistents amb un discurs obertament independentista, i Marc Ricart, Coordinador Comarcal de l’ANC del Vallès Oriental, la va acompanyar amb la lectura del manifest de l’Assemblea.

A la pausa del concert de les Ubuntu Soul, Enric Molina, responsable de la Caravana per la Independència, va fer cinc cèntims de l’experiència i va compartir les impressions i vivències de la llarga jornada d’ahir, tot detallant la rebuda que havien tingut arreu i el col·lapse provocat en molts moments per la comarca.

Així les coses, la Garriga, altre cop, demostra que és un dels pals de paller de la comarca en la lluita independentista, doncs ahir va esdevenir-ne capital i va passar la prova amb nota. Els activistes, col·laboradors i simpatitzants de la causa van fer palès que tot està per fer i que tot és possible… però també que ho volem TOT.

Facebook de l’Assemblea Nacional Catalana per la Independència

botiFARRAda_01_WEB

 

Article anteriorLa Loteria Primitiva deixa més de dos milions d’euros a la Garriga
Article següentMés liberalització dels horaris comercials?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.