El PSC de la Garriga demana la dimissió del Govern d’Espanya

0
logo_psc

Ahir es van anunciar les mesures que prepara el Govern Central, liderat per Mariano Rajoy, per fer front al rescat financer al qual estem sotmesos, tot i que sense ser reconegut pel President del Govern.

Els anuncis d’ahir fereixen greument als ciutadans i ciutadanes i posen encara més barreres al creixement econòmic i productiu, cosa que farà que aquesta crisi econòmica que estem patint sigui encara més profunda.

Entenem que, a diferència d’altres països on s’han jutjat als banquers i especuladors, el govern aquí ha decidit que els excessos del sistema capitalista els assumeixin els ciutadans i ciutadanes dels nostres municipis.

A part, la reducció del 30% dels càrrecs electes dels ajuntaments entenem que és una mesura populista per a intentar desviar el veritable problema d’aquestes retallades. Amb aquesta reducció, s’elimina la pluralitat de molts ajuntaments, ja que molts partits quedarien fora dels diferents consistoris.

Amb aquesta mesura es vol criminalitzar als ajuntaments pel deute públic acumulat, cosa que es desmenteix amb les dades que expliquen que de tot el deute generat per l’Estat, només el 3,5% està contret per els ens municipals, i la majoria d’aquest deute és provinent de les grans ciutats. Cal no obviar que d’aquestes grans ciutats, precisament les més endeutades són governades des de fa molts anys pels governs del Partit Popular.

Les mesures també ataquen als drets dels funcionaris, als quals se’ls hi demana els mateixos deures, però amb una considerable rebaixa dels drets adquirits. Això influirà directament en els serveis que donen els ajuntaments, ja que molts d’aquests serveis es poden veure greument perjudicats.

Amb les mesures anunciades ahir, està clar que el Partit Popular ha comès un frau electoral i que, per tant, s’ha de sotmetre de nou a la confiança dels ciutadans i ciutadanes per veure si les seves polítiques són aprovades i assumides.

Per aquest motiu, des del Partit dels Socialistes de la Garriga demanem la dimissió immediata del Govern Central i la convocatòria d’eleccions generals anticipades.

Durant el Ple del mes de juliol proposarem a la resta de grups polítics, tinguin o no tinguin representació municipal, redactar un manifest unitari a favor de la protecció de l’autonomia local i dels serveis públics. Posteriorment demanarem a entitats locals i ciutadans i ciutadanes que se sumin i signin donant-li suport.

PSC de la Garriga

Article anteriorDesprés de la retallada de Rajoy, CiU i Acord podrien seguir governant
Article següentEntrevista a Àlex Valiente, Primer Secretari i Portaveu del PSC de la Garriga
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.