Poesia a la vora del riu Congost

0
116

Tal i com s’anunciava la setmana passada, el passat diumenge el Barri de les Roques va acollir l’acte Poesia al Riu. Vermut Poètic, una activitat inclosa dins del Festival Primavera Poètica que es va haver d’ajornar en el seu moment i que va aconseguir reunir a una vuitantena de persones  de caire molt divers, en un ambient molt proper que convidava a la participació dels assistents.

Aquesta activitat, promoguda pels veïns del Barri i per Òmnium Cultural, va constar primerament d’un recital de poesia i es va acabar amb un vermut sota l’ombra dels arbres del passeig del Congost, ben a la vora del riu.

Ambdues parts es varen mostrar molt satisfetes dels resultats  d’un esdeveniment que esperen tingui continuïtat l’any vinent.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.