Concert solidari al Real Club de Tennis Barcelona en benefici d’Autisme la Garriga i Càrites

0
fun002

Dijous vinent dia 12 de juliol a les 22 h., tindrà lloc un concert solidari organitzat pel Real Club de Tennis Barcelona i el grup musical “Por Fin es Viernes”. La recaptació d’aquest concert anirà destinada a Autisme la Garriga i a Càrites.

Congost Autisme Fundació ja a anunciat que els diners que rebin procedents del concert es destinaran al manteniment del taller ocupacional, una de les peces essencials per al desenvolupament i benestar de les persones afectades per l’autisme.

El concert tindrà lloc a les mateixes instal·lacions del Club de Tennis Barcelona ( C/ Bosch i Gimpera, 5-13). El preu de l’entrada és de 20 euros i es poden aconseguir ja al propi Club i a Autisme la Garriga, o fins i tot el mateix dia del concert al Tennis.

Article anteriorPoesia al riu
Article següentArriba la BotiFARRAda per la Independència, fes-te voluntari!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.