Concert solidari al Real Club de Tennis Barcelona en benefici d’Autisme la Garriga i Càrites

0
142

Dijous vinent dia 12 de juliol a les 22 h., tindrà lloc un concert solidari organitzat pel Real Club de Tennis Barcelona i el grup musical “Por Fin es Viernes”. La recaptació d’aquest concert anirà destinada a Autisme la Garriga i a Càrites.

Congost Autisme Fundació ja a anunciat que els diners que rebin procedents del concert es destinaran al manteniment del taller ocupacional, una de les peces essencials per al desenvolupament i benestar de les persones afectades per l’autisme.

El concert tindrà lloc a les mateixes instal·lacions del Club de Tennis Barcelona ( C/ Bosch i Gimpera, 5-13). El preu de l’entrada és de 20 euros i es poden aconseguir ja al propi Club i a Autisme la Garriga, o fins i tot el mateix dia del concert al Tennis.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.