Arriba la BotiFARRAda per la Independència, fes-te voluntari!

0
botiFARRAda_01_WEB

La BotiFARRAda per la Independència, que se celebrarà el proper diumenge 15 de juliol al vespre, a la plaça del Silenci, anirà precedida de la primera acció que s’organitza a la comarca dins de la Marxa per la independència que va començar dissabte 30 de juny a Lleida. Aquesta acció, que consistirà en una caravana de cotxes que recorrerà tota la comarca, començarà i acabarà a la Garriga coincidint amb la nostra Botifarrada per la Independència a la mateixa plaça del Silenci. Amb la caravana i la festa, volem fer visible la proposta de l’Assemblea Nacional Catalana de mobilitzar la població cap a la manifestació independentista més gran de la història, que serà el dia 11 de setembre a  Barcelona, i també volem seguir conscienciant la població sobre la necessitat de tirar endavant, des de la societat civil, el projecte independentista. A més, la caravana de cotxes i la botiFARRAda per la Independència, comportarà la presència al nostre poble de varis alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental que donen suport a l’Associació de Municipis per la Independència.

La vetllada musical comptarà amb sardanes, ball de bastons i grups juvenils de música tradicional i rumba de la Garriga fins a la matinada. L’ANC, organitzadora de la Festa, posarà una punt d’informació alhora que hi haurà un segon “Dóna la cara per la Independència” i una altra proposta “Raons per la llibertat”.Tothom qui ho vulgui, podrà sopar un entrepà de botifarra de la Garriga a la brasa i fer un beure al bar de l’ANC.

Per a fer-la possible, et necessitem per al dia 15 de juliol entre les 5 de la tarda i les 12 de la nit aproximadament. Per servir a la barra de begudes, per al punt d’informació, per assistir en temes tècnics als músics, per al muntatge i desmuntatge de les infraestructures, per a l’organització del segon Dóna la cara per la Independència, per a la preparació de la botifarrada..etc. La Garriga es mobilitza per la independència de Catalunya, esdevenint el nucli aglutinador de l’independentisme vallesà. Per aquest motiu i més que mai, necessitem que cadascú de nosaltres aporti el seu granet de sorra per organitzar la festa independentista més gran que mai hagi vist la nostra comarca.

 Contacteu amb l’ANC la Garriga al correu: lagarriga@assemblea.cat

ANC de la Garriga

Article anteriorConcert solidari al Real Club de Tennis Barcelona en benefici d’Autisme la Garriga i Càrites
Article següentPoesia a la vora del riu Congost
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.