El grup de la Garriga NATS Teatre, al Teatre de Ponent

0
VB_Cabaret_i_guerra_01

A partir de divendres dia 6 i durant tot aquest cap de setmana, NATS Teatre oferirà al Teatre de Ponent de Granollers el seu espectacle V/B: cabaret i guerra. L’actuació consta de diverses escenes d’obres de dos autors del teatre de cabaret alemany del segle XX, Karl Valentin (Teatre de cabaret) i Bertold Brecht (Terror i misèria al Tercer Reich) i es podrà veure per tan sols 10 €, amb un descompte del 20% per als socis.

V/B: cabaret i guerra s’estructura en dues parts: la primera és una comèdia, un cabaret de K. Valentin, en què als personatges se’ls generen conflictes del tot banals, però que els angoixen. A la segona part, en canvi, els personatges tenen problemes reals, fruit de la situació de guerra que es va viure a Alemanya durant el Tercer Reich. Si a la primera part l’humor és absurd, a la segona no ho és gens, sinó que el gran B. Brecht ens porta a situacions quotidianes ben doloroses.

Per la seva banda, NATS Teatre va néixer l’any 2000 quan, després d’unes classes de teatre de l’Ajuntament de la Garriga dirigides per Joan Monells, es va independitzar i constituir com a grup autònom. S’han realitzat cursos amb diversos professionals del món del teatre com el mateix Joan Monells, Ferran Madico, Màrius Hernàndez, Jordina Font, Elena Munné, Elena Castelar, Esther Bové, Joan Teixidó, Sergi Misas i Anna Carné.

Durada de l’espectacle: 100 minuts

Horaris: Divendres 6 i dissabte 7 de juliol, a les 21 h. Diumenge 8, a les 19 h.

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.