Aquest estiu, el 50% de la programació de COMRàdio serà d’emissores locals

0
128

El 50% de la programació d’estiu de COMRàdio, entre el dia 30 de juliol i el 2 de setembre, provindrà de les emissores municipals esdevenint, així, un des percentatges més alts de la seva història.

Segons va informar la emissora en un comunicat el passat divendres “Aquesta aposta intensifica el perfil municipalista de COMRàdio, ja que posa en valor tant la qualitat com la varietat de productes radiofònics realitzats arreu del territori, donant-los a conèixer al conjunt de la audiència catalana”, alhora que permet “una major optimització dels recursos públics”.

D’entre les tretze emissores locals que aportaran el seu contingut a la programació de COMRàdio, destaca la garriguenca Ràdio Silenci. La resta són  Amposta RàdioCanal Blau FM (Vilanova i la Geltrú),  EMUN FM Ràdio Rosselló (Rosselló de Segrià), La Cala RTV (L’Ametlla de Mar), Mataró RàdioOlesa Ràdio (Olesa de Montserrat), Ràdio Arenys (Arenys de Mar), Ràdio Arenys de MuntRàdio GranollersRàdio ManlleuRàdio Sant Vicenç (Sant Vicenç dels Horts) i Ràdio Vilafranca.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.