La SATI és rescatada amb 2 milions d’euros

0
Raspall-garriga-sati-6371-01

El Govern rescata Sati amb un crèdit de 2 milions d’euros. El fabricant de teixits de la Garriga, que evita el concurs de creditors, aplicarà un ERO que afecta 47 persones. Avançsa, l’Empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya, ha concedit un crèdit de 2 milions d’euros a Sati, el fabricant de teixits industrials i per a la llar amb seu a la Garriga. Aquesta és la segona operació que realitza Avançsa a través del fons de rescat creat pel Govern per salvar empreses viables. Sati, controlada per la família Fisas, acumula anys de pèrdues, i a finals del 2011 va entrar al mapa de risc de l’executiu català, davant la possibilitat que presentés concurs de creditors.

Podeu llegir la notícia completa a NacióGranollers.cat

Article anteriorConcert de Fi de Curs de l’Escolania Parroquial Sant Esteve
Article següentSopar d’estiu als Jardíns de l’Asil Hospital de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.