La SATI és rescatada amb 2 milions d’euros

0
114

El Govern rescata Sati amb un crèdit de 2 milions d’euros. El fabricant de teixits de la Garriga, que evita el concurs de creditors, aplicarà un ERO que afecta 47 persones. Avançsa, l’Empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya, ha concedit un crèdit de 2 milions d’euros a Sati, el fabricant de teixits industrials i per a la llar amb seu a la Garriga. Aquesta és la segona operació que realitza Avançsa a través del fons de rescat creat pel Govern per salvar empreses viables. Sati, controlada per la família Fisas, acumula anys de pèrdues, i a finals del 2011 va entrar al mapa de risc de l’executiu català, davant la possibilitat que presentés concurs de creditors.

Podeu llegir la notícia completa a NacióGranollers.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.