La garriguenca Ona Casamiquela protagonitza una pel·lícula amb Maxi Iglesias

0
El_secreto_de_los_24_escalones-270857717-large

Aquest mes de juliol d’estrena “El secret dels 24 esglaons”, la última pel·lícula de Santiago Lapeira. El director ha optat aquest cop per un film aventures que gira al voltant de quatre amics que iniciaran la recerca d’un tresor d’un valor incalculable tot seguint un antic pergamí medieval per terres pirinenques. La pel·lícula, enregistrada entre Andorra i Catalunya, compta amb l’actriu garriguenca Ona Casamiquela en el paper protagonista, acompanyada de la icona adolescent espanyola Maxi Iglesias, que es va fer famós, principalment, pel seu paper a la popular sèrie Física o química.

Casamiquela, nascuda el 1983, ja acumula diverses actuacions tan a la petita com a la gran pantalla i ha participat a la ja desapareguda sèrie de TV Un golpe de suerte, al curtmetratge de Zoe Berriatúa, Quédate conmigo, així com en l’aclamada pel·lícula Eva (en el paper de Dorotea), entre d’altres.

Article anteriorEl Tramonto fa doblet i comença el Torneig d’Estiu
Article següentAcord de col·laboració entre APADIS i la FUMH
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.