El Tramonto fa doblet i comença el Torneig d’Estiu

0
136

El passat divendres dia 29 de juny es va disputar la final del Torneig de Futbol7 que organitza l’Associació d’Amics del Futbol Sala de la Garriga entre el Tramonto i Cafeteria Ca n’Illa i la victòria va ser, novament, pels nois del Tramonto, després d’imposar-se al seu rival per un contundent 4 a 1. Amb aquesta nova copa, han guanyat les dues competicions de la temporada, doncs també van campions de la Lliga d’Hivern.

Així les coses, i després d’aquest curt parèntesi sense futbol sala, avui dimarts s’inicia el típic Torneig d’Estiu amb els partits a la fresca de la Pista Número 1 (sota l’escola Puiggraciós). Un total de 22 equips lluitaran per un dels torneigs que gaudeix de més presència d’aficionats a les graderies, que es reuneixen aquestes nits d’estiu per gaudir del bon nivell del futbol sala del poble, sovint acompanyats d’un bon entrepà i beguda gràcies al bar de la pista.

Aquest és l’horari dels primers partits:

Torneig_dEstiu_2012

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.