El Tramonto fa doblet i comença el Torneig d’Estiu

0
Tramonto_campi_futbo_7_2012

El passat divendres dia 29 de juny es va disputar la final del Torneig de Futbol7 que organitza l’Associació d’Amics del Futbol Sala de la Garriga entre el Tramonto i Cafeteria Ca n’Illa i la victòria va ser, novament, pels nois del Tramonto, després d’imposar-se al seu rival per un contundent 4 a 1. Amb aquesta nova copa, han guanyat les dues competicions de la temporada, doncs també van campions de la Lliga d’Hivern.

Així les coses, i després d’aquest curt parèntesi sense futbol sala, avui dimarts s’inicia el típic Torneig d’Estiu amb els partits a la fresca de la Pista Número 1 (sota l’escola Puiggraciós). Un total de 22 equips lluitaran per un dels torneigs que gaudeix de més presència d’aficionats a les graderies, que es reuneixen aquestes nits d’estiu per gaudir del bon nivell del futbol sala del poble, sovint acompanyats d’un bon entrepà i beguda gràcies al bar de la pista.

Aquest és l’horari dels primers partits:

Torneig_dEstiu_2012

Article anteriorSopar d’estiu als Jardíns de l’Asil Hospital de la Garriga
Article següentLa garriguenca Ona Casamiquela protagonitza una pel·lícula amb Maxi Iglesias
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.