Propera estrena de “Crispetes”, una pel·lícula de l’escola Giroi

0
3627crispetes

Quatre curtmetratges inspirats en les redaccions d’alumnes de l’escola de primària Giroi conformen la pel·lícula “Crispetes”, que el proper dia 7 de juliol, a les 12 del migdia, es projectarà al cinema Alhambra de la Garriga.

Aquests curts s’han elaborat en diferents tallers d’efectes especials sonors, de doblatge, etc.  que s’han realitzat a l’escola, i el cost de la producció d’aquest projecte ha estat de zero euros, gràcies a la col·laboració desinteressada de fins a dues-centes persones.

Els organitzadors, afirmen a la pàgina web de l’Ajuntament de la Garriga que  “El film és un treball transversal que implica tota la comunitat educativa i crea un projecte del no-res, gràcies al qual la canalla té l’oportunitat de viure una experiència única”. L’objectiu del projecte és que tots els implicats gaudeixin, alhora que es contribueix a construir teixit social en el si de la comunitat formada per l’escola i les famílies”.

 

Article anteriorLa final del torneig de Futbol7, aquesta nit (ACTUALITZAT)
Article següentConcert de Fi de Curs de l’Escolania Parroquial Sant Esteve
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.