La final del torneig de Futbol7, aquesta nit (ACTUALITZAT)

0
Futbol_7_semis_i_final_2012

Ahir dijous es varen jugar les esmentades semifinals del torneig de Futbol7, essent el Tramonto i Cafeteria Ca n’Illa els equips que disputaran la final aquesta nit, a partir de les 22:30 h. El partit pel tercer i quart lloc s’ha anul·lat davant la negativa de Moya de participar-hi, després de l’accidentat partit d’ahir a la nit.

El fet és que el Moya Ca n’Illa es va haver de suspendre abans d’acabar degut a l’aparatosa lesió que va patir un dels jugadors de Moya, Edu Velilla, que va patir una luxació de l’espatlla després d’una caiguda que va acabar amb la trucada a una ambulància. Així, i veient que havien de jugar la resta del partit amb un jugador menys (tampoc tenien canvis abans de la lesió), varen decidir renunciar a seguir jugant, i també al partit de l’endemà, que els havia d’enfrontar a Little Italy.

Per la seva banda, el partit entre Tramonto i Little Italy va resultar força desigual en certs moments, doncs a la gent de Little se li notava la falta d’adaptació a una disciplina a la que no hi estan habituats, mentre que el Tramonto va saber aprofitar les pèrdues de pilota del seu rival per situar-se amb un còmode avantatge de 4 a 0 fins gairebé el final. A les acaballes del partit, però, dos gols de Little Italy varen escurçar diferències per deixar el marcador en el definitiu 4 a 2.

Així les coses, aquesta nit el Municipal de la Garriga acollirà una nova final a partir de dos quarts d’onze, amb servei de barra per a tots aquells que hi vulguin assistir.

Redacció anterior (dijous 28 de juny)

Durant aquests últims dies s’ha jugat el ja habitual torneig de Futbol7 que enceta la temporada d’estiu d’un futbol garriguenc que no para, just després de cloure una de les lligues d’hivern més emocionants que es recorden.

Aquesta nit i demà es juguen les semifinals i la final a l’estadi Municipal de Can Noguera a partir de dos quarts de deu de la nit. Els semifinalistes d’enguany són Moya Advocats, que jugarà a el primer partit contra Cafeteria Ca n’Illa, i Little Italy Pizzeria, que ho farà just després, a partir de les 22:30 h., contra Tramonto.

Curiosament el destí ha volgut que tres d’aquests quatre classificats siguin els mateixos equips que es varen disputar el títol de lliga d’hivern: Tramonto, Little Italy i Moya. De fet, el partit entre els nois de la pizzeria i el Tramonto té certs aires de revenja després del decisiu que els va enfrontar al final de la darrera lliga d’hivern i que va donar el títol al Tramonto.

La final es jugarà demà divendres a les 22:30 h. i el partit pel tercer i quart lloc serà una hora abans, a les 21:30 h., també al Municipal de la Garriga.

Article anteriorBulbena i Bou s’acomiaden en el Ple
Article següentPropera estrena de “Crispetes”, una pel·lícula de l’escola Giroi
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.