EsportGlobal, una iniciativa garriguenca que busca micromecenatge

0
Foto

Ja fa temps que Internet va  posar a l’abast de particulars i petites empreses la possibilitat d’aconseguir el finançament necessari per als seus projectes gràcies a l’anomenat micromecenatge. Es tracta d’afegir-se a una pàgina web especialitzada i presentar el projecte en qüestió per tal que la gent pugui fer aportacions econòmiques i donacions individuals –des dels 10 euros- a canvi de recompenses exclusives com poden ser creacions i productes concrets, experiències úniques, edicions limitades, marxandatge o accés a descàrregues, entre d’altres.

Aquest és el cas d’EsportGlobal, una proposta dels garriguencs Oriol Sabata i la gent de PrismaFilms que busca diners per a la postproducció d’aquesta sèrie documental que segueix la vida de sis joves esportistes d’alt nivell, amb el seguiment del seu dia a dia, i que mostra la complexitat de l’èxit esportiu i personal.

El projecte, a falta de vint dies pel tancament de la col·laboració amb Verkami –la web de micromecenatge on s’allotgen- ja ha aconseguit 415 dels 1.000 euros necessaris per a cobrir les despeses de muntatge, retoc de color i mescla d’àudio.

A dia d’avui és cada cop més habitual buscar finançament amb un sistema que es va fer famós gràcies al renom que va tenir en el seu moment la cerca de diners per a fer front al cost de la pel·lícula documental de Joel Joan i Sergi Lara, Fènix 11·23, que explica la història d’Èric Bertran, el noi que va ser acusat de terrorisme quan tenia 14 anys per haver demanat l’etiquetatge en català a unes empreses sota el nom de l’Exèrcit del Fènix (inspirat en Harry Potter). A dia d’avui, han recaptat més de 55.000 euros dels 300.000 que fan falta per produir la pel·lícula.

Si voleu ajudar al finançament d’aquesta obra amb segell garriguenc, ho podeu fer fàcilment a través del web de Verkami.

Article anteriorLa Fundació Universitària Martí l’Humà arriba a Barcelona
Article següentBulbena i Bou s’acomiaden en el Ple
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.