Un garriguenc, detingut per amagar cocaïna al cotxe

0
121

La Policia Local arresta un veí de la Garriga per amagar 118 grams de cocaïna al cotxe. L’home, detingut en un control d’alcoholèmia, també portava a sobre 1.000 euros en efectiu. La Policia Local de la Garriga van detenir dissabte a les 00:50 hores un veí del municipi com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública, per portar al vehicle 118 grams de cocaïna, a més d’uns 1.00 euros en efectiu en bitllets de diverses quantitats. L’arrestat va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Granollers i posteriorment va passar a disposició judicial.

Llegeix la notícia completa a NacióGranollers.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.