Rutes en bicicleta pel Camp d’Aviació de la Guerra Civil de Rosanes

0
refugi_can_Trias_de_Bes

Fer una ruta guiada amb bicicleta pel camp d’aviació de Rosanes en grups d’entre 10 i 20 persones, tot gaudint de les explicacions de guies experts i descobrint uns part del passat i de la història del nostre país. Aquesta és una de les propostes que el Centre de Visitants de la Garriga posa a l’abast de la població per als mesos de juliol i agost, a través de l’empresa Arkpadoc SC.

Sota el nom Bicicleja pel camp d’aviació de Rosanes, les visites es faran cada dissabte d’estiu a partir de les sis de la tarda i sortiran des de davant del Casal de Rosanes. Les persones participants coneixeran el camp d’aviació tot pedalejant en bicicleta i, a més, tindran l’oportunitat de visitar el refugi antiaeri de Can Sorgues, ubicat al mateix camp.

El Camp d’Aviació de Rosanes és un espai decisiu en la història més recent del nostre país que es pot visitar en tota la seva integritat. El camp conserva encara les infraestructures que el van convertir durant uns anys en un escenari d’activitat frenètica: els refugis, la torre de control, els edificis dels comandaments, el menjador, la garita de vigilància, l’hangar o el xalet racionalista.

La ruta Bicicleja pel camp d’aviació de Rosanes s’ha de concertar prèviament a través del correu info@vistalagarriga.cat o del telèfon 626 723 886. El preu de la visita durant els mesos de juliol i agost és de 115 euros per grup.

Més informació a www.visitalagarriga.cat

OAMC

Article anteriorUn garriguenc, detingut per amagar cocaïna al cotxe
Article següentLa Fundació Universitària Martí l’Humà arriba a Barcelona
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.