La Fundació Universitària Martí l’Humà arriba a Barcelona

0
signatura_fumh_reial_cercle_artisitc_bcn

D’acord amb el conveni signat entre la Fundació Universitària Martí l’Humà i el Reial Cercle Artístic de Barcelona, la oferta formativa de la FUMH arribarà també a la capital de Catalunya a partir del curs 2012-2013, al palau del carrer dels Arcs 5, seu d’aquesta darrera institució.

En aquest espai tan cèntric i emblemàtic de la ciutat es faran inicialment cursos d’art i de medicina, així com un màster internacional organitzat per la Càtedra Jean Monnet de Dret Constitucional Europeu. Posteriorment s’anirà ampliant amb la resta de l’oferta formativa de la Fundació Universitària Martí l’Humà i també amb d’altres activitats que aquesta coorganitzarà amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona. Han signat el conveni els Srs. Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic i Santiago Cucurella, director de la FUMH.

FUMH

Article anteriorRutes en bicicleta pel Camp d’Aviació de la Guerra Civil de Rosanes
Article següentEsportGlobal, una iniciativa garriguenca que busca micromecenatge
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.