La Garriga també marxa per la independència

0
anc_LG_01

Us volem recordar que el proper dissabte 30 de juny l’ANC ha organitzat l’“Acte nacional d’arrencada de la Marxa cap a la Independència”. Com ja us varem dir fa uns dies, aquesta festa és el punt de partida del full de ruta de l’Assemblea Nacional Catalana, la que donarà el tret de sortida de les activitats que culminaran amb la gran manifestació del proper 11 de setembre a Barcelona. Podeu trobar tota la informació de l’acte a la pàgina web de l’ANC a http://www.assemblea.cat/.

Volem emfasitzar la importància que tots hi participem anant a Lleida. Amb la nostra presència, la de cada un de nosaltres, farem la primera mostra pública de la força de l’ANC i, per tant, de la força del moviment independentista a Catalunya. No podem fallar. Hem de començar amb empenta i energia i aquesta empenta i energia només la podrem tenir si hi som tots amb una sola veu.

Com ja us varem dir, hem organitzat uns autocars. Sortirem aproximadament a les 5 de la tarda i tornarem cap a mitjanit i el preu és de 12 euros (anar i tornar). Podeu confirmar quants veniu escrivint a lagarrigaperlaindependencia@gmail.com.

Des de la coordinació de l’ANC de la Garriga us volem animar, encoratjar i demanar la vostra participació en aquest acte. Ningú no farà la feina per nosaltres. Som nosaltres que hem de sortir al carrer i fer-la.

Visca Catalunya lliure (ja!)

ANC la Garriga per la independència

Article anteriorOrdre del dia del Ple de juny
Article següentUn garriguenc, detingut per amagar cocaïna al cotxe
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.