La Flama del Canigó arriba a la Garriga

0
154

Aquesta revetlla de Sant Joan, el Front Diabòlic de la Garriga serà l’encarregat de portar la Flama del Canigó al nostre poble, en una cercavila que sortirà des de Can Queralt a dos quarts de nou del vespre i que recorrerà els carrers de la vila fins arribar a la plaça de l’Església, on s’hi encendrà una foguera i es donarà per inaugurada la revetlla.

Un cop el foc agafi bé tindrà lloc la lectura del Manifest de la Festa Nacional dels Països Catalans i es ballarà una sardana al voltant del foc, acompanyats de la música de les corals garriguenques.

Aquest acte l’organitzen el Centre Excursionista Garriguenc, la Colla de Geganters i Òmnium Cultural la Garriga, i rep el suport de l’Ajuntament i la col·laboració del Club d’Atletisme Les Tortugues, l’Agrupació Sardanista de la Garriga, el Front Diabòlic i les Corals de la Garriga.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.