Gastó Comere: guardó Lluís Vinyes

0
comre

El passat dissabte dia 16 de juny la secció local d’ERC de la Garriga va lliurar el guardó Lluís Vinyes als valors republicans a la família de Gastó Comere. Aquest va ser alcalde republicà de la Garriga l’any 1936 i va ser assassinat per escamots anarquistes prop de Sabadell.

Durant l’acte en Josep Castells, exregidor de l’Ajuntament de la Garriga i membre de la secció local d’ERC va glossar la figura de Comere, i Oriol Junqueras, president d’ERC, el va posar com un exemple de les bones persones que treballen per aglutinar i per unir i que són víctimes, justament, d’aquesta voluntat. “La bona gent, la gent que pensa més enllà del seu nas, són l’objectiu de l’enemic.” En aquest acte Junqueras, a més, va parlar clar sobre el precipici en què ens està abocant Espanya i de la necessitat de sortir d’una vegada, sense por, d’aquesta espiral que no ens porta enlloc més que a la ruïna. Va instar, a més, “a qui li toca fer el pas”, que el faci d’una vegada, que abandoni el discurs ambigu de sempre i amb coratge porti Catalunya on es mereix.

I és que a ningú se li escapa que l’augment de l’IVA, l’acceleració de l’allargament de la jubilació als 67 anys, l’enduriment a l’accés de les prestacions d’atur i la reducció de sous dels funcionaris són els mecanismes preferits, entre molts d’altres, per ajustar el dèficit i poder tornar el crèdit – rescat.

La duresa de l’ajust continuarà al damunt de les espatlles dels ciutadans dels Països Catalans, com a principals sostenidors de les finances públiques espanyoles. La irresponsabilitat dels bancs i el malbaratament dels governs espanyols, derivarà en l’enduriment de l’espoli social, en la forma de retallades de drets, sanitat, educació i protecció social.

 

Aprofitem la Festa Nacional dels Països Catalans per anar explicant a aquells ciutadans que encara no veuen el destí fatal de pertànyer a un estat que no ens vol si no és per espoliar-nos i prenguem exemple de persones com en Gastó Comere i molts d’altres que, des de la bona fe i el treball diari i constant caminem per aglutinar cada cop més veus a favor de la independència.

Bona diada de Sant Joan, festa Nacional del Països Catalans.

Oriol Ramon. President d’ERC de la Garriga

Article anteriorCap a l’economia “made in China”
Article següentLa Flama del Canigó arriba a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.