1ª Mostra de Cors d’Homes de la Federació de Cors Clavé

0
127

El proper diumenge 24 de juny, a les 6 de la tarda, tindrà lloc al Palau de la Música Catalana la 1a MOSTRA DE CORS D’HOMES DE LA FEDERACIÓ DE CORS DE CLAVÉ, amb la participació de set corals claverianes.

Tal com va anunciar el seu president, Josep Cruells, el passat 16 d’octubre, durant l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor de La Garriga a la nostra entitat, la Societat Coral l’Aliança tindrà l’honor de cantar en aquest marc incomparable, amb la figura del mestre Josep Anselm Clavé present en un dels laterals de l’escenari.

Societat Coral l’Aliança

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.