Bon paper dels atletes garriguencs a Tarragona

0
153

El passat dissabte 9 de juny Tarragona va acollir el Campionat de Catalunya de Cross en categoria aleví, competició a la qual hi varen participar atletes garriguencs amb uns resultats d’allò més destacables.

En aquest sentit, l’ Inas Kajtih es va proclamar campiona de Catalunya de 2.000 metres llisos, amb la millor marca de la temporada (7′ 18” 15). Per la seva banda, la Clàudia Cobos Sánchez va quedar cinquena a la mateixa cursa.

L’Àlex Salagado Castilla va ser sots campió amb un temps de 6′ i 48” i l’Aina Giménez Talayero fou novena en la prova de 600 mll.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.