Campanya per controlar els soroll de les motos

0
images

Segons informa l’Ajuntament, al llarg d’aquest mes de juny s’està duent a terme una campanya de control de les motocicletes i ciclomotors, amb la voluntat de combatre les molèsties ocasionades pel soroll que emeten i, també, per tal de millorar la seguretat pel que fa a la seva conducció.

Aquesta campanya es concreta en la supervisió, per part dels agents de la Policia Local de la Garriga, de l’ús correcte d’elements tècnics com ho són el mirall retrovisor, el casc o el clàxon. Alhora, també comproven que la documentació sigui la correcta i estigui en regla.

Aquesta iniciativa, segons s’indica des de la Policia Local de la Garriga, “pretén millorar la qualitat sonora del municipi, que s’ha de basar en la solidaritat per garantir la tranquil·litat i el benestar del conjunt de la ciutadania”.

En aquest sentit, les persones usuàries d’una motocicleta o d’un ciclomotor han de vetllar perquè els vehicles estiguin en bones condicions i no superin el límit de soroll pernès.

Article anteriorLa FUMH col·laborarà amb Argos Catalunya i Oncovallès
Article següentL’Olímpic: un equip, una filosofia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.