Oriol Junqueras entregarà enguany el Guardó Lluís Vinyes

0
Junqueras_01

El dissabte dia 16 de juny el president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, lliurarà el Guardó Lluís Vinyes als valors republicans que atorga cada any la Secció local d’ERC de la Garriga.

Aquest guardó porta el nom del que va ser alcalde republicà entre el 1931 i el 1934, i es lliura a persones o institucions garriguenques que van treballar o treballen per l’alliberament nacional de Catalunya des de la perspectiva republicana, o sigui lluitant per garantir els drets socials i cívics de les persones i els col·lectius i defensant la llibertat, així com la solidaritat entre els pobles.

La Secció local d’ERC de la Garriga vol recordar i homenatjar enguany el també exalcalde republicà Gastó Comere (1936-1936), assassinat per elements anarquistes per la defensa dels seus (i nostres) ideals: la democràcia i la llibertat. El guardó és obra de l’artista lliçanenca Roser Nadal i el recolliran els familiars de l’homenatjat.

No cal dir que hi esteu tots convidats: el dissabte dia 16 de juny a 2/4 d’1 del migdia a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música de la Garriga. En el transcurs de l’acte també tindrem l’oportunitat d’escoltar l’Oriol Junqueras i de fer una bona estona de tertúlia amb ell. Serà una bona ocasió per saber de primera mà la seva opinió sobre l’actualitat més recent del nostre país.

Us hi esperem a totes i a tots!

Oriol Ramon – President de la Secció local d’ERC – La Garriga

Article anteriorT’interessa l’esport local?
Article següentBiomassa com a font d’energia: una mentida verda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.